1 2 3 4 5 6 7 8

TERRIBLE WEEK, WORST EVER. AT LEAST IT'S FEBRUARY NOW
Tuesday, Feb. 01, 2011 - 19:49

SWEET JESUS, MY WEEK STARTED OUT AS BAD AS IT POSSIBLY COULD. FIRST, SUNDAY NIGHT, DRANK BEERS, JERKFACE BARTENDER TOTALLY OVERCHARGED ME AND I DIDN'T REALIZE IT UNTIL I GOT INTO BED. MY FRIEND LEFT ME AT MY INSISTENCE BECAUSE I LIVE TWO BLOCKS AWAY AND BECAUSE I'D FOUND SOMEONE I KNOW. THAT PERSON IS A CREEPY WEIRDO, WHICH I KNOW, BUT FOR SOME REASON I FORGOT. THE CREEPY WEIRDO GOT EVEN CREEPIER AND WEIRDER AND WALKED ME HOME - THE CREEPIEST AND WEIRDEST WALK HOME EVER. I SHOULD HAVE LEFT WITH MY FIRST FRIEND. I WILL NEVER LEARN.

It was very late when I got home. I decided to check my work email to see if there was anything about the study group I'm in. Yes, there was. It said I had to be there at 7 a.m. the next morning.

I had a miserable night, drunk and miserable. I woke up at 3 (of course) and got hardly any more sleep. My alarm went off at 6. I'd gotten about 4 hours of sleep.

I left a little late, 6:45, and had a mile to walk. IT WAS ABOUT 6 DEGREES, SNOWY AND WINDIER THAN A FREAKING WIND TUNNEL. I WAS TIRED, HUNGOVER, COLD, AND LATE. FUCKING SHITTIEST MONDAY MORNING THAT EVER LIVED.

The workout was fine.

THEN THIS AFTERNOON I HAD TO GET A MUSCLE BIOPSY. MUSCLE BIOPSIES ARE DISGUSTING. WHY AM I DOING THIS. GROSS.

I HOPE THE REST OF THE WEEK IS MORE COMFORTABLE.

previous - next

Recent entries:
- - Saturday, Sept. 28, 2019
- - Wednesday, Sept. 25, 2019
- - Saturday, Sept. 21, 2019
- - Thursday, Sept. 19, 2019
- - Wednesday, Sept. 11, 2019